Είσοδος κλείσιμο
Δημιουργία λογαριασμού
Κλείσιμο
Καλαθι κλείσιμο
Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 59€ ή σε πληρωμές με κάρτα Τηλ.Παραγγελίες: 210 9714753
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: + 30 210 9714753
Ώρες Παραγγελιών
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 18:00

Blog

Tips

Γιατί να αγοράσω σεντόνια με λάστιχο;

Γιατί να αγοράσω σεντόνια με λάστιχο;

Τα σεντόνια με λάστιχο αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή αγορά για το στρώσιμο του κρεβατιού λόγω της ευκολίας και της λειτουργικότητάς τους. Και παρόλο που υπάρχουν ενστάσεις που βασίζονται κυρίως στη δυσκολία στο σιδέρωμά τους, σύμφωνα με έρευνες τα πλεονεκτήματά τους υπερτερούν έναντι των μειονεκτημάτων τους.

Τα σεντόνια με λάστιχο είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εφαρμόζουν άψογα γύρω από το στρώμα. Αυτό το πετυχαίνουν προφανώς χάρη στο λάστιχο που υπάρχει στην άκρη του σεντονιού και περιμετρικά του υφάσματος, το οποίο βοηθάει το σεντόνι να παραμένει σταθερό και τεντωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου σας.

Πού μπορείτε να βρείτε σεντόνια με λάστιχο;

Στο Armonia Style Inside θα βρείτε σεντόνια με λάστιχο σε τρεις ποιότητες

  • Μακό (γνωστό και ως jersey)
  • Βαμβακερά
  • Βαμβακοσατέν

σε τρεις διαστάσεις

  • 1m x 2m (μονό) +30cm στο πλάι
  • 1,60m x 2m (διπλό) +30cm στο πλάι
  • 1,80m x 2m (υπέρδιπλο) +30cm στο πλάι

και σε τρεις κατηγορίες

  • μεμονωμένο μονόχρωμο κατωσέντονο με λάστιχο (μονό, διπλό , υπέρδιπλο)
  • σετ κατωσέντονο με λάστιχο + πανωσέντονο + μαξιλαροθήκη/ες (μονό, διπλό, υπέρδιπλο)
  • κατωσέντονο με λάστιχο για βρεφική κούνια

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ NEF-NEF ΕΔΩ https://armoniastyle.gr/category/leuka-eidi/krevatokamara/sentonia/?_gl=1*ex2qfz*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwurS3BhCGARIsADdUH50NCnBNFIvs4ssgtQH1XaQ-soXdpEz7hn4Yxkq0cRokp09vyjh3fg8aApzTEALw_wcB

Επιπλέον, στο Armonia Style Inside, με μία μικρή επιβάρυνση, μπορούμε να μετατρέψουμε οποιοδήποτε σεντόνι της συλλογής μας επιθυμείτε σε σεντόνι με λάστιχο.

 

Τα πλεονεκτήματα των σεντονιών με λάστιχο

Τα σεντόνια με λάστιχο προσφέρουν κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα κλασσικά σεντόνια χωρίς λάστιχο.

  • Ευκολία στο στρώσιμο: Μπορείτε να στρώσετε το κρεβάτι σας σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο. Η αλλαγή των σεντονιών ποτέ δεν ήταν τόσο γρήγορη και εύκολη.
  • Άψογη εφαρμογή και σταθερότητα: Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σεντόνια, στρώνονται χωρίς ζάρες και τσαλάκωμα καθώς οι διαστάσεις τους είναι ανάλογες με τις διαστάσεις των στρωμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά. Σφιχτό και σταθερό σεντόνι, νυχτερινός ύπνος χωρίς μπερδέματα στα σεντόνια.
  • Προστασία του στρώματος: Η πλήρης και σταθερή κάλυψη που προσφέρει ένα σεντόνι στο στρώμα, το βοηθάει να μένει μακριά από την σκόνη, τη βρωμιά και τους λεκέδες.
  • Μείωση αλλεργιών: Καθώς το σεντόνι εφαρμόζει απόλυτα γύρω από το στρώμα, συμβάλλει στην μειωμένη συσσώρευσης αλλεργιογόνων, όπως τα ακαρέα

 

Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα σεντόνι με λάστιχο

Όπως πριν από κάθε αγορά κλινοσκεπασμάτων, έτσι και πριν αγοράσετε ένα σεντόνι με λάστιχο πρέπει να προσέξετε δύο βασικά πράγματα:

  • Το μέγεθος του στρώματος ώστε να εφαρμόζει σωστά το σεντόνι και να έχετε όλα τα παραπάνω οφέλη
  • Την ποιότητα του υφάσματος ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματός σας, την αισθητική σας στο θέμα της υφής και την ευκολία του στο σιδέρωμα.

 

Επικοινωνία

Εάν ενδιαφέρεστε για σεντόνια με λάστιχο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9714753 (ή στο Viber/What’s app 6988139744), να έρθετε να τα δείτε στο φυσικό μας κατάστημα, Αγίου Δημητρίου 97, Άγιος Δημήτριος, ή να κάνετε την αγορά σας απευθείας από το e-shop μας εδώ.

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού σας βρείτε μας στο Facebook και στο Instagram

Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με την ποιότητα και τις διαστάσεις.

Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.