blog, Tips

Καλοκαίρι παρέα με το ARMONIA STYLE INSIDE| Ο απόλυτος οδηγός για να διαλέξεις τι θα πάρεις μαζί σου φέτος στις διακοπές!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι διακοπές μας πλησιάζουν! Και όταν λέμε διακοπές εννοούμε  παραλία, άμμο, ήλιο, θάλασσα, ηλιοθεραπεία, εκδρομές και ξεκούραση!

Ναι, αλλά πριν το παίξετε γοργόνες στην παραλία, όπως η Pamela Anderson για να επιδείξετε το ολοκαίνουργιο μπικίνι σας, πρέπει να ετοιμάσετε τη διάσημη τσάντα παραλίας σας! Αυτό που πρέπει να παραδεχτούμε είναι ότι τα πράγματα που πρέπει να πάρουμε μαζί μας και να τα οργανώσουμε μπορεί να αποδειχθεί πραγματικός πονοκέφαλος.

Η ομάδα του Armonia style inside είναι εδώ για να σας δώσει τη λύση!

Μεταξύ των αντηλιακών, γυαλιών, της αγαπημένης μας μουσικής, του περιοδικού μας, των σαγιονάρων, των ρούχων, του καπέλου και της ψάθας  θα πρέπει να επιλέξουμε μια τσάντα με κατάλληλο σχεδιασμό αλλά πάνω απ ‘όλα να είναι άνετη να χωρέσει τα πράγματά μας με στυλ. Μια τσάντα από υλικό που καθαρίζεται εύκολα, μαλακή ώστε να μην καταστρέφεται και προπαντός εύκολη στη μεταφορά της. Συχνά στην παραλία, συνειδητοποιείτε ότι χάνετε τα πάντα μέσα στην τσάντα σας! Πόσες φορές ψάχνεις απεγνωσμένα το lip gloss για να φρεσκαριστείς πριν ξαναπεράσει ο όμορφος της διπλανής παρέας ή το κινητό που κάπου είχες πετάξει μέσα στην τσάντα θαλάσσης και μέχρι να το βρεις η κλήση έχει τερματίστεί; Ένα νεσεσέρ απόλυτα κομποζαρισμένο με την τσάντα σας, γιατί δεν είμαστε και τίποτα τυχαίες, θα ολοκληρώσει το στυλ της παραλίας και θα σας λύσει τα χέρια στην χαοτική οργάνωση της πραμάτειας σας. Τα τσαντάκια- νεσεσερ του Armonia style inside  μπορείτε να τα κρατήσετε και ξεχωριστά όλες τις ώρες της ημέρας από νωρίς για τον καφέ σας έως και την βραδινή σας έξοδο.

Προγραμματίσατε με τόση όρεξη και ανάγκη για ξεκούραση αυτές τις φετινές διακοπές στη θάλασσα, επιλέξατε με όλα τα κριτήρια τον τόπο διαμονής, αλλά από την βαλίτσα σας λείπει μια υπέροχη πετσέτα παραλίας. Σκέφτεσαι αντί αυτού να πάρεις μια πετσέτα μπάνιου από το ντουλάπι σου, αλλά όχι ….φέτος σου αξίζει μια μοναδική πετσέτα θαλάσσης που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα απολαύσεις την εξαιρετική ποιότητά της. Διαφορετική από την επιλογή που χρησιμοποιείς για την πετσέτα μετά το ντους, η οποία επιλέγεται σύμφωνα με την διακόσμηση του μπάνιου, η πετσέτα παραλίας μπορεί να είναι πιο τολμηρή, με  εκτυπώσεις και διαφορετικές εικόνες, σε ορθογώνιο, τετράγωνο ή ακόμα και σε εντυπωσιακό στρογγυλό σχήμα, με κρόσσια ή χωρίς που μπορεί να είναι στις ίδιες αποχρώσεις και σχέδιο με την τσάντα θαλάσσης και το παρεό σου.

Και φυσικά δεν θα αφήσουμε παραπονεμένους και τους μικρούς μας φίλους! Όλοι οι παιδικοί ήρωες θα παρελάσουν φέτος στην μοναδική παιδική συλλογή μας. Πετσέτα για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας αλλά και πόντσο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Διάλεξε μέσα από την πλούσια συλλογή μας την δική σου πετσέτα θαλάσσης και απόλαυσε τις διακοπές σου!

Κάποιοι από εμάς στην καραντίνα δεν φτιάξαμε κοιλιακούς πέτρα και σμιλευμένους γλουτούς.  Απεναντίας  πήραμε και κάποια κιλάκια παραπάνω. Φυσικά και δεν θα πτοηθούμε αλλά θα απολαύσουμε το καλοκαίρι μας με περισσότερο πάθος από κάθε άλλη χρονιά!  Θέλεις να κάνεις τις βόλτες σου στην ακρογιαλιά μαζεύοντας κοχύλια ή να πιεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ στο παραλιακό μπαράκι; Είσαι από αυτούς που φτιάχνουν με τις ώρες κάστρα στην άμμο ή παίζεις ρακέτες σχεδόν επαγγελματικά ή απλά θα αράξεις με τις ώρες στην ξαπλώστρα διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο;

Τα μοναδικά παρεό μας είναι φέτος εδώ για σένα! Μην αλλάξετε τίποτα από τις χαρές και τις μικρές σας απολαύσεις δίπλα στο νερό. Ένα μοδάτο παρεό σε πολλά χρώματα και σχέδια θα σας λύσει τα χέρια και εκτός του ότι θα σας δώσει στυλ θα σας κάνει να νοιώσετε σίγουρη για την εμφάνισή σας.

Επιλέξτε διάφορα παρεο ελαφριά στην ύφανσή τους , με τα οποίο μπορείτε να συνθέσετε διαφορετικά στυλ και συνδυασμούς με τα μαγιό σας.

Κάναμε τα ψώνια μας στο Armonia style inside, γεμίσαμε την βαλίτσα μας, φορέσαμε το αντηλιακό μας και το μεγαλύτερο χαμόγελό μας και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι ….γιατί το αξίζουμε!

Καλές διακοπές!

Χαντζίκου Μαρία

Διακοσμήτρια