Είσοδος κλείσιμο
Δημιουργία λογαριασμού
Κλείσιμο
Καλαθι κλείσιμο
Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 59€ ή σε πληρωμές με κάρτα Τηλ.Παραγγελίες: 210 9714753
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: + 30 210 9714753
Ώρες Παραγγελιών
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 18:00

Blog

Tips

Τα πάντα για τις ραφές των κουρτινών..

Τα πάντα για τις ραφές των κουρτινών..

Η κουρτίνα στο χώρο μας είναι ένα αδιαμφισβήτητα στολίδι που «χαρίζει» αλλά και αναδεικνύει την αισθητική και το προσωπικό μας γούστο. Μεγάλη σημασία όμως πρέπει να δίνουμε και στη ραφή τους που όχι μόνο πρέπει να είναι διακοσμητική αλλά και λειτουργική. Εμείς αναλαμβάνουμε τη ραφή που θα επιλέξετε αλλά μπορούμε με ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό που κάνουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξουμε μαζί εκείνη που θα ταιριάξει σε εσάς προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

 

Απλή ραφή:
Προτείνεται για υφάσματα με έντονα σχέδια που η ραφή δεν είναι το ζητούμενο αφού θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο σχέδιο και χρώμα του υφάσματος.
Ανοιγοκλείνει με ιδιαίτερη ευκολία και συχνότητα η κουρτίνα μας όταν επιλέγουμε αυτήν τη ραφή. Κάνει συνεχείς επαναλαμβανόμενες πιέτες και βγαίνει σε διάφορα μεγέθη κυρίως 8cm, 10cm και 17cm τρέσας.
Απλό και μίνιμαλ αποτέλεσμα σε οικονομικές τιμές.

Αμερικάνικη ραφή ή τρίπιετο:
Πρόκειται για ραφή που χρησιμοποιείται κυρίως στο χώρο του σαλονιού για σταθερές ή καθημερινές κουρτίνες και συνήθως κάνει ένα μικρό πιάσιμο με τρία πιετάκια, χαριτωμένο και καλαίσθητο. Σε κουρτινόξυλο με κρίκους μπορεί να μπει 8cm ή 10cm τρέσα ενώ σε κουρτινιέρες με σιδηρόδρομο βάζουμε 15 cm ώστε να αναδεικνύεται το σχέδιο καλύτερα.
Αν θέλουμε να δώσουμε επίσης μια επιπλέον νότα πολυτέλειας και λάμψης μπορούμε να προσθέσουμε, στο τελείωμα στο πιάσιμο, κρύσταλλα, χάντρες, κορδόνια ή κουμπιά!

Τρέσες με σχέδιο:
Εντυπωσιακές ραφές για μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Χρησιμοποιούμε συνήθως 15 cm τρέσα με πιάσιμο ή χωρίς.

Τρουκς:
Ιδανική επιλογή και πολύ πρακτική λύση για κουρτίνες που ανοιγοκλείνουν τακτικά χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα πολλά μέτρα ύφασμα. Πρόκειται για μία πολύ διαδεδομένη ραφή και τη συναντάμε κυρίως σε πλαϊνά ή έτοιμα φύλλα κουρτίνας. Διατίθεται σε χρώματα bronze, inox και μαύρο σε στρογγυλά ή τετράγωνα.

Ανακαλύψτε την κατηγορία…

Έτοιμες κουρτίνες με τρουκς

Wave:
Ξεκίνησε από ξενοδοχειακούς χώρους και διαδίδεται με ταχείς ρυθμούς σε οικίες.
Η κυματιστή ραφή δίνει υπέροχο μίνιμαλ και αρμονικό αποτέλεσμα. Μέσα στο σιδηρόδρομο τοποθετούνται ειδικά γατζάκια που εξυπηρετούν το σκοπό αυτό, γι αυτό μπορεί να ανοιγοκλείνει τακτικά χωρίς να «χαλάει» τη συμμετρική της εμφάνιση. (Δε μπορεί να τοποθετηθεί σε κουρτινόξυλα με κρίκους.)

Ραφή Ποτηράκι (Goblet):
Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ραφή που μπορεί να ραφτεί μόνο χειροποίητα ενώ η σταθερότητα του υφάσματος επιτυγχάνεται με τη βοήθεια βάτας. Αν θέλουμε να δώσουμε επίσης μια επιπλέον νότα πολυτέλειας και λάμψης μπορούμε να προσθέσουμε, στο τελείωμα στο πιάσιμο, κρύσταλλα, χάντρες, κορδόνια ή κουμπιά!

Ραφή Τιράντες:
Ωραία και πρακτική λύση αποτελούν οι τιράντες οι οποίες κυριολεκτικά μπορούν να μεταμορφώσουν ένα χώρο. Κομποζέ ή διαφορετικό ύφασμα προσδίδουν την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεστε. Μπορούν και αυτές να στολιστούν με κουμπιά ή απλά να είναι δεμένες σε φιόγκους ή κορδέλες και να δώσουν πολυτελή ή λιτή και αέρινη αίσθηση στη διακόσμησή μας. Χρησιμοποιείται συνήθως σε πλαϊνά ή σε διακοσμητικά φύλλα γιατί δεν είναι εύκολη στη μετακίνησή της.

Κουφόπιετα (Χειροποίητη):
Σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε σχέδιο στην κουρτίνα μας, για μαλακά υφάσματα και όταν θέλουμε φαρδιά πιέτα χρησιμοποιούμε το ράψιμο κουφόπιετα.

Ανακαλύψτε την κατηγορία…

Υφάσματα με το μέτρο

Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.