Ενεργοποίηση εγγύησης

Η εταιρεία μας λειτουργεί 40 χρόνια στην Ελληνική αγορά. Από το 1978 μέχρι σήμερα, φροντίζουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα μας περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους, σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ. Περνωντας τις διαδικασίες με επιτυχία πιστοποιούνται ως Αντιαλλεργικά -Αντιβακτηριδιακά “Ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον διαβίωσης” από τους Ανώτερους φορείς πιστοποίησης.

Όλη η συλλογή μας υπόκειται σε τεστ αντοχής, ώστε να γνωρίζουμε πολύ καλά τη συμπεριφορά των προϊόντων μας, προτού τα παρουσιάσουμε στην ελληνική αγορά. Είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που μπορούμε και σας παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Επισκευής Εφ Όρου Ζωής και 2ετή Εγγύηση Αντικατάστασης, υποστηρίζοντας έτσι τις δηλώσεις μας για τις υψηλές προδιαγραφές των Colore Colori.

 

Τι σημαίνει εγγύηση αντικατάστασης & επισκευής;

 

 

Εγγύηση Επισκευής

Ισχύει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείτε το χαλί – μοκέτα (εφ όρου ζωής).

Α) Περιλαμβάνει τη  δωρεάν  επιδιόρθωση (επισκευή) του ρελιού του χαλιού – μοκέτας  που έχετε αποκτήσει από τη σειρά  colore – colori  και ξηλώθηκε από οποιαδήποτε λόγο και αιτία.

Β) Περιλαμβάνει τη δωρεάν κοπή χαλιού – μοκέτας σε μικρότερες διαστάσεις και την τοποθέτηση εκ νέου ρελιού περιμετρικά.

* Για να είναι σε ισχύ οι εγγυήσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει συμπληρωθεί από τον αγοραστή η φόρμα εγγυήσεων με τα απαραίτητα στοιχεία που θα ζητηθούν στο site της εταιρείας μας  www.colorecolori.gr.

Επίσης για να είναι δυνατή η επισκευή του χαλιού – μοκέτας θα πρέπει  να είναι σε καλή κατάσταση (να υπάρχει περιθώριο για να επαναχρησιμοποιηθεί), να έχει σκουπιστεί καλά με ηλεκτρική ή να έχει καθαριστεί από εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο.

 

 

Εγγύηση Αντικατάστασης
Ισχύει για 2 έτη από την ημέρα αγοράς  *

Α) Από ξεθώριασμα των χρωμάτων
Β) Από ξήλωμα νημάτων στο πέλος του χαλιού
Γ) Από ολική καταστροφή από φωτιά

Από τις περιπτώσεις Α, Β εξαιρείται η εγγύηση όταν:
1. η αλλοίωση των χρωμάτων έχει προέλθει από φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης
2. έχει υπάρξει πλημμελή συντήρηση του χαλιού
3. από τυχαίο γεγονός (συνέπεια αμέλειας) προκάλεσε φθορά στο πέλος και το υπόστρωμα του χαλιού

Στην περίπτωση Γ, η αντικατάσταση τα χαλιού (από ολική καταστροφή από φωτιά) πραγματοποιείται κατόπιν παρουσίασης του πορίσματος από την αρμόδια πυροσβεστική υπηρεσία που έχει επιληφθεί του γεγονότος.