Είσοδος κλείσιμο
Δημιουργία λογαριασμού
Κλείσιμο
Καλαθι κλείσιμο
Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 59€ ή σε πληρωμές με κάρτα Τηλ.Παραγγελίες: 210 9714753
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: + 30 210 9714753
Ώρες Παραγγελιών
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 18:00

Blog

Tips

Πώς να ξεκουραστείς ποιοτικά στο υπνοδωμάτιό σου!

Πώς να ξεκουραστείς ποιοτικά στο υπνοδωμάτιό σου!

Το υπνοδωμάτιό μας είναι ο χώρος που περνάμε τον περισσότερο χρόνο ακόμα και αν κοιμόμαστε ή απλά χαλαρώνουμε. Γι’ αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους απλούς αλλά βασικούς κανόνες για να έχουμε την ποιότητα ύπνου που πρέπει και που είναι βασική και αδιαπραγμάτευτη για μια καλή ζωή.

Καταρχάς, το πρώτο και βασικότερο είναι η άριστη σύνθεση των σεντονιών μας. Σεντόνια από 100% βαμβάκι που είναι το πιο φιλικό υλικό για το δέρμα μας, μας εξασφαλίζουν το υγιεινότερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Συνθετικά υλικά καλό είναι να αποφεύγονται γιατί ακόμα και αν είναι φθηνότερα προκαλούν αλλεργίες και δερματικά προβλήματα που η επιλογή τους τελικά μάλλον θα μας κοστίσει περισσότερο όχι μόνο στην τσέπη μας –αφού θα αγοράσουμε εκ νέου αυτό που θέλουμε να αντικαταστήσουμε- αλλά και στην υγεία μας. Μεγάλη ποικιλία από υπέροχα σετ σεντόνια θα βρείτε εδώ.

Η σωστή επιλογή των σεντονιών μας λοιπόν εκτός του ότι θα μας ξεκουράσει στο σιδέρωμα αφού χρησιμοποιούνται άριστα υλικά που είναι ευκολοσιδέρωτα, θα χαρούμε να τα απολαμβάνουμε για πολύ καιρό λόγω της μεγάλης τους αντοχής και ανθεκτικότητας.

Επίσης, οι χρωματικές επιλογές στο υπνοδωμάτιό μας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλή ποιότητα του ύπνου μας. Μπορεί κάποιος να κοιμηθεί ήρεμα αν επιλέξει να βάψει τους τοίχους του με «ενοχλητικά» χρώματα ή αν τα σκεπάσματα και τα χαλιά είναι εξίσου αταίριαστα και ενοχλητικά επίσης; Σαφώς όχι! Ο ήρεμος ύπνος εξασφαλίζεται με γήινες, ουδέτερες και ζεστές χρωματικές επιλογές. Στρώστε όμορφες μοκέτες και χαλιά και χαλαρώστε με την αισθητική και την ηρεμία  που προκαλούν.

Με γνώμονα πάντα αυτή τη λογική θα πρέπει να επιλέξουμε και τα παπλώματάμας, τις παπλωματοθήκες μας, τις κουβέρτες μας και τα επιστρώματα μας.

Ένα εξίσου βασικό στοιχείο είναι η επιλογή των μαξιλαριών και των κουρτινών.

Δώσε μεγάλη έμφαση στο μαξιλάρι σου καθώς αυτό είναι το στοιχείο που θα σου εξασφαλίσει πραγματική και ποιοτική ξεκούραση. Απέφυγε να είναι πολύ παχύ και ή ψηλό και επέλεξε ένα σχετικά λεπτό μαξιλάρι διαφορετικά θα βουλιάζεις μέσα σε αυτό ή ο αυχένας σου θα κρατιέται σε τόσο ψηλό σημείο που θα είναι επιρρεπής σε πιασίματα και τραυματισμούς. Επίσης φρόντισε το υλικό που θα επιλέξεις να είναι φτιαγμένο από φυσικό υλικό και να μην πυροδοτεί αλλεργίες.

Αυτά είναι μερικά tips, λοιπόν για να έχουμε τον ύπνο που αξίζουμε και…όνειρα γλυκά!

Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.